Welkom op de website van de PKN Niekerk Oldekerk Faan Enumatil

kampweekend 2018
Kampweekend

KAMPWEEKEND

Kampeerboerderij "Wouda" in de buurt van Appelscha (klik hier voor meer informatie)

Wanneer gaan we weg?
·         Vertrek vrijdag 13 april om 19.00 uur.
·         Thuiskomst zondag 15 April om +/- 15.00 uur

Wat moet mee?
Slaapzak kussensloop en hoeslaken voor om het matras. Ook moet je een bord, beker, bestek en een theedoek zelf meenemen.

Hoe kan ik betalen?
De kosten voor het kampweekend bedragen € 30,00 p.p.
Het geld kan worden overgemaakt op rekening NL95 RABO 0323 7151 84 (Geref. Kerk Oldekerk), onder vermelding van de naam van de kinderen waarvoor wordt betaald.

Graag melden bij de leiding wanneer er bijzonderheden zijn zoals allergieën/medicijnen.

OPGEVEN VOOR KAMPWEEKND? (klik hier)

Muntverkoop
datum en tijdstip 23-04-2018 om 19:00

Inloop in de Zaaier
datum en tijdstip 25-04-2018 om 10:00

Kerkdienst Ichthuskerk
datum en tijdstip 29-04-2018 om 9:30

Inloggen voor leden
Om toegang te krijgen tot "kerksein digitaal" dient u als lid in te loggen.
Inloggegevens kunt u aanvragen bij dhr. H. Agema. Vervolgens kunt u inloggen en verschijnt het menu "kerksein digitaal" in het menu aan de linker kant.

Contact website
Heeft u vragen of suggesties betreffende de website, klik dan op onderstaande afbeelding en stuur een e-mail: